Vistas de página en total

miércoles, 1 de febrero de 2012

Gallardón i la interrupció voluntària de l'embaràs.


Recorde que en una ocasió, fa ja molts anys, vaig llegir unes declaracions de Ruiz Gallardón pare, i deia l'home alguna cosa així com que el seu fill Alberto estava a la seua dreta. Fa només uns dies que és ministre i ja està donant-li la raó a son pare.
Com diuen els nord-americans, aquest és un d'aquells de parlen amb amabilitat i dolçor, però porten un gran garrot per si els hi cal.
El PP vol tornar-nos als anys vuitanta (i si pogueren més arrere, encara més), i cansa haver de tornar a raonar coses que a hores d'ara ja tots tenim més que clares. La bona qüestió és tan simple com estar a favor o en contra de la llibertat de la dona i del seu dret a decidir.  Ja ho tenim tot dit, escrit i argumentat. Hi ha qui vol regular la sexualitat de les dones (i dels homes) amb el Codi Penal; ara que la gent ha fugit de les esglésies, la Guàrdia Civil de nou a primera línia. És massa vell aquest recurs. Però és, pel que sembla, efectiu.
Amb majoria absoluta a la Carrera de San Jerónimo, ¡ancha es Castilla!
Si pogueren, prohibirien el baile agarrao.

2 comentarios:

Enric Senabre dijo...

Però creus que serà tan fàcil refer 20 anys de maduració social sobre aquest, i altres, temes? Estic pensant si tots els avanços socials dels governs zapatero quedaran en res amb la derogació o canvi d'una llei. Els canvis eren tan superficials que no van moure la societat? Tan poca incidència social tingueren? No ho se, però caldrà esperar la resposta.

Anónimo dijo...

Crec que tot està amenaçat, Enric. Aquesta gent, fa temps que ho dic, té estratègia. És l'hora de fer-los front de manera unitària. Cal organitzar plataformes unitàries, unitàries de debò, per defensar tot allò que és objectiu explícit d'aquesta contrareforma que estem patint, d'aquesta revolució conservadora que amenaça tot allò que és finançat amb diners públics i tot allò que és fruït de les lluites democràtiques de les darreres quatre dècades. I a més d'organitzar-les, cal recolzar-les, cadascú en la mesura que determine.