Vistas de página en total

lunes, 29 de julio de 2019

Cròniques d'estiu 3: Són llebrers o conillers?



Són llebrers o conillers? Crec que hi ha molt [i molta] incompetent en llocs d'una responsabilitat que no són capaços de gestionar. No obstant això, tant me fa de qui va ser la culpa del fracàs. La vida no és un bolero, i menys la vida política. 

Aquí hi ha resposables per ambdues parts, però el problema és -insistisc- la seua falta de capacitat per navegar en l'escenari de pluripartidisme que han establert els ciutadans. 

Si fossen cirurgians matarien a la gent, si fossen arquitectes les cases se'ls caurien, si fossen venedors d'El Corte Inglés els enviarien a l'atur. Però encara hi són als llocs de responsabilitat, i mentrestant, nosaltres donant-li voltes a si aquest va dir allò o aquell va mentir quan va afirmar el de més enllà. 

Espere que Sánchez i Iglesias prenguen cadira, acorden les línies bàsiques per entendre's i que, tot seguit, nomenen altres negociadors que no siguen Calvo i Echenique. Si no fan això, doncs res, tan amics. Anem a eleccions i que el Trio de Colom governe, que és el que ens mereixerem per convertir en líders a venedors de fum.

No hay comentarios: