Vistas de página en total

domingo, 16 de julio de 2023

PELS NOSTRES DRETS, NI UN PAS ENRERE!

 


Aquest blog va estar actiu de forma continuada y quasi amb freqüència setmanal entre 2013 i 2020. Després, de forma esporàdica, entre 2021 i 2022. 

Ara torna i ho fa amb la intenció de col·laborar a mantindre [i contribuir a millorar] la qualitat de la nostra democràcia. 


No ens enganyem: la qualitat de la nostra democràcia està en franc i versemblant procés de deteriorar-se de forma dràstica si el tàndem PP-VOX, Feijóo-Abascal, aconseguieixen imposar-se a les eleccions del proper 23J. 


Hem de fer tot el que estiga a les nostres mans per a no perdre qualitat democràtica.

En aquest sentit, avui he publicat algunes notes al Facebook. Trasllade una a aquest blog, tot recordant als interessats que és ben fàcil accedir a la versió en altres llengües, singularment el castellà, amb el traductor que el propi bloc incorpora. 

Article, a Levante-EMV, d'avui diumenge 16 de juliol d'Alfons Cervera:


El meu comentari: Com m'agradaria que la columna d'avui d'Alfons Cervera arribara a eixes dones que dubten si votar o no el proper dia 23.

Dubten, potser, perquè estan decebudes, emprenyades o cansades. Dubten, entenc, imagine, perquè saben que són mitja Humanitat però no tenen el pes que haurien de tindre en l'organització i el funcionament de la societat universal. Moltes, en la nostra, estan encabronades per polèmiques, controversies, enfrontaments que han obert una trista i lamentable esquerda en el moviment feminista.
La maleïda veritat és que tenen motius.
Però, com diu el lema de la manifestació convocada per al proper dia 20, a la que també esmenta Cervera, cal No Fer ni un Pas Enrere. No n'hi ha temps més que per a reduir a la mínima expressió a eixa "Mala gente que camina / y va apestando la tierra".
Mala gent que camina o està parada, apartant-se d'una pancarta que clama per una vida arrabassada per un masclista en un assassinat per violència de gènere. Mala gent insensible pel dolor que serà vitalici d'un xiquet de dotze anys que ha vist com son pare matava a sa mare abans de suicidar-se.
Mala gent, molt mala gent, sí. I molta pudor escampada per allà on passen.

No hay comentarios: